Το πρώτο Παναθηναϊκό πάρτι της χρονιάς

Μπροστά σε περίπου 1.000 οπαδούς οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα ο Παναθηναϊκός επικράτησε επί του Ίκαρου με 49-41. Κορυφαία η Ντέλβα για τις πράσινες. (video)
Φωτορεπορτάζ: Παναθηναϊκός - Ίκαρος


Το πρώτο πράσινο πάρτι για τη νέα περίοδο στήθηκε στη Λεωφόρο.

Μπροστά σε περίπου 1000 οπαδούς του Τριφυλλιού οι πράσινες της Γιασεμής Σαμαντούρα υποδέχτηκαν τον Ίκαρο. Ο Παναθηναϊκός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και το τελικό 49-41 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Για μία ακόμα φορά η Ντέλβα δεν είχε αντίπαλο κάτω από τα καλάθια και με 15 πόντους τράβηξε στο σκοράρισμα. Η Αμερικανίδα σέντερ είχε βοήθειες από τη Δίελα (10 πόντους) και Καλέντζου (8), ενώ σχεδόν όλες οι πράσινες σκόραραν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς την Αριστέα Μαγκλάρα η οποία αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Για την παρουσία του κόσμου τα λόγια είναι περιττά. Ένα ακόμα πάρτι στήθηκε στον "Τάφο του Ινδού" με τους φίλους του Τριφυλλιού να δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους.

Δεκάλεπτα: 13-10, 29-16, 39-33, 49-41

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Κωτούλα 5(1), Χριστινάκη, Ντέλβα 15, Βλάνη 5(1), Καλέντζου 8(2), Κόνιαλη 2, Μοσχοπούλου, Δίελα 10, Σλούκα, Θεολόγου 6, Χρονοπούλου, Ακρίβου.

 

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google