Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 13-14 (10-12 (κ.α.)

Οι πράσινοι τα έδωσαν όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να πάρουν την πρόκριση, όμως δεν τα κατάφεραν, αφού το τελικό 14-13 της παράτασης δεν τους έφτανε για να περάσουν στην επόμενη φάση του EURO CUP.


Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στην παράταση, αλλά δεν πήρε την πρόκριση.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός είχε ακριβώς την ίδια εικόνα με αυτή του πρώτου αγώνα. Μια ομάδα γεμάτη άγχος, χωρίς επιθετικές λύσεις και με μια άμυνα που έτρωγε γκολ σε κάθε επίθεση. Στη συνέχεια όμως οι πράσινοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και έδειξαν την ανωτερότητά τους στην πισίνα.

Με την άμυνα του Τριφυλλιού να μην επιτρέπει τα εύκολα γκολ και την επίθεση να βρίσκει λύσεις ο Παναθηναϊκός ροκάνισε τη διαφορά και έφεραν το ματς για πρώτη φορά στα ίσα στο τέλος της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί ξεκίνησε η πράσινη αντεπίθεση. Ο Παναθηναϊκός με συνεχόμενα κρίσιμα τέρματα πήρε το προβάδισμα και χάρη σε ένα τέρμα του εξαιρετικού Άντε Κομάντινα 13'' πριν το τέλος έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι παίκτες του Πανιώνιου ήταν πιο ψύχραιμοι, βρήκαν λύσεις και παρά την ήττα πήραν την πρόκριση.

Tα οκτάλεπτα: 5-3, 1-2, 2-3, 2-4

Παράταση: 2-1, 1-1

Πανιώνιος (Δ. Σελετόπουλος): Παπαδόγκωνας 4, Κότεριλ 3, Χατζηγούλας 1, Καπότσης 2, Κουτσιαλής 1, Μιμίδης 2,

Παναθηναϊκός: (Φ. Κουντουδιός): Στελλάτος 1, Γ. Κόχειλας 1, Γ. Αφρουδάκης 5, Τσόκας 1, Κοκκινάκης 1, Ν. Κόχειλας 1, Κομάντινα 4.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google