Δυο μέτρα και δυο σταθμά για την αθλητική δικαιοσύνη

Η Πυράγρα καλεί τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να εξηγήσει γιατί η αθλητική δικαιοσύνη ενεργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. (VIDEO)


Η Πυράγρα ούτε θέλει να πιστέψει ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είναι εμπαθής με τον Παναθηναϊκό, ούτε και κατευθυνόμενος από τον Πειραιά.

Έχει όμως να του καταθέσει μια ερώτηση και θα περιμένει μια απάντηση την οποία και δεν θα έχει πρόβλημα να δημοσιεύσει. Με ποια λογική καλεί σε απολογία τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με τον Πανθρακικό και στις οποίες δεν προσβάλει κανέναν; Με ποια λογική ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά και ο Σάββας Θεοδωρίδης παρά τις απειλές και τον οχετό ύβρεων που είχαν χρησιμοποιήσει μετά το ματς με την Ξάνθη δεν κλήθηκαν ποτέ σε απολογία;

Φυσικά οι δυο περιπτώσεις δεν έχουν καμία ομοιότητα καθώς οι δηλώσεις του Γιούρκα δεν έθιξαν κανέναν με τον διεθνή άσο απλά να λέει την άποψη του για τις μέχρι τώρα διαιτησίες του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε αντίθεση φυσικά με τα όσα είχαν γίνει στην φυσούνα της Ξάνθης με σκηνές που προκαλούν και δημιουργούν την βία.

Η Πυράγρα μάλιστα θέλοντας να κάνει ακόμα πιο σαφές το ερώτημα της αλλά και το έργο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα παραθέτει και πάλι το εν λόγω βίντεο το οποίο είχαν δει άπαντες και καλεί ακόμα και τώρα τον κ. Πετρόπουλο να καλέσει σε απολογία τους Τοροσίδη και Θεοδωρίδη. Αλλιώς θα αρχίσει να πιστεύει ότι τις κλήσεις δεν της κάνει μόνος τους και με βάση αυτά που βλέπει κάθε αγωνιστική αλλά έρχεται... χαρτάκι.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google