Βιτόλο: "Πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε"

Ο Βίκτορ Βιτόλο υπερτόνισε στις δηλώσεις πως οι παίκτες του Τριφυλλιού μπήκαν μόνοι τους σε αυτή την κατάσταση και μόνοι τους θα βγουν από αυτή αρκεί να συνεχίσουν να μάχονται.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: "Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε κατά 95%. Δεν υπήρξε για εμάς κάποιος... κίνδυνος. Ελέγχαμε και τη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα έγινε φάουλ σε ένα δικό μας παίκτη, ο διαιτητής δεν το έκρινε έτσι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ και να λήξει ο αγώνας ισόπαλος.

Δεν υπάρχει μία κατάσταση αυτοπεποίθησης, γιατί η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που δίνει νίκες. Υπάρχει μία αρνητική δυναμική, είμαστε άσχημα ψυχολογικά, αλλά επειδή είμαστε άνδρες θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Ολοι φταίμε και ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για τη νίκη και την αλλαγή.

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με σκληρή δουλειά. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Εμείς μπήκαμε σε αυτή την κατάσταση, εμείς θα βγούμε από αυτή. Οποιος μας υποστηρίζει καλά κάνει, όποιος όχι, θα δει ότι θα αλλάξουμε και θα έρθει μαζί μας".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google