Το μήνυμα της Θύρας 13 στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού στην διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο ύψωσαν πανό με το οποίο ζήτησαν τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να ματώνουν την φανέλα.


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμη ματς στήριξε το Τριφύλλι με περισσότερους από 3.000 οπαδούς των πράσινων να βρίσκονται στην Λιβαδειά παρά την ήττα της Πέμπτης από την Μάριμπορ με 3-0.

Παράλληλα όμως οι φίλοι των πράσινων έστειλαν και ένα μήνυμα μέσο ενός πανό που ύψωσαν αλλά και συνθημάτων ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να ματώσουν την φανέλα καθώς η υπομονή τους τελείωσε όπως έγραφαν χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος στο πέταλο των οργανωμένων σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε: "Η υπομονή μας τελείωσε!!! Ματώστε τη φανέλα με το Τριφύλλι που φοράτε γιατί... Θύρα 13" ενώ μετά το 1-1 από τον Ιγκλέσιας οι φίλοι των πράσινων φώναξαν το σύνθημα: "Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρεία αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποχώρησε χωρίς να συμβεί το παραμικρό αλλά ίσως υπάρξουν αντιδράσεις στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φίλοι του Τριφυλλιού άλλωστε περιμένουν να δουν τι θα γίνει και στο Δ.Σ. της Τρίτης περιμένοντας σαρωτικές αλλαγές αρχικά σε διοικητικό επίπεδο και εν συνεχεία σε αγωνιστικό όπως είχε προαναγγείλει και η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google