"Όχι" στην παρανομία από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που μειοψήφισε στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ και την ψήφιση για την αναδιάρθρωση και την επιστροφή των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλα από τώρα στην Football League.


Με 18 ομάδες θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, την αγωνιστική περίοδο 2013-14, έπειτα από την ψηφοφορία που έγινε στην συνεδρίαση της Δευτέρας (24/9) της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η πρόταση για αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 τη νέα σεζόν και υποβιβασμού μόνο δυο εφέτος προκειμένοι οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα που είναι οι ομάδες που εμπλέκονται στα στημένα να παίξουν από φέτος στην Football League πέρασε με 14 ψήφους υπέρ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που αρνήθηκε να ψηφίσει την συγκεκριμένη πρόταση ενώ η Ξάνθη απείχε την ψηφοφορίας.

Το Τριφύλλι έμεινε πιστό στην άποψη του και την στάση του και δεν νομιμοποίησε δηλαδή αυτό που όλοι λένε ότι είναι παράνομο αλλά ψήφισαν υπέρ, της επιστροφής δηλαδή ομάδων με εμπλοκή στα στημένα αλλά και του Ηρακλή στην Football League.

Η συγκεκριμένη απόφαση αναφέρει:

Η Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

1/ Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μειοψήφισε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google