Αλλαγές σε ενδεκάδα και στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Το Τριφύλλι αναμένεται να παραταχθεί με τουλάχιστον πέντε αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές και στην αποστολή των πράσινων που θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά.


Από την ομιλία του την Παρασκευή το απόγευμα αλλά και τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι το Σάββατο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε γνωστό πως την Δευτέρα θα παρατάξει μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα από αυτή στο Μάριμπορ.

Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού και να περάσει το μήνυμα σε κάποιους ποδοσφαιριστές του.

Όπως έδειξε στην προπόνηση του Σαββάτου ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε τουλάχιστον πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα ενώ και στην αποστολή που θα έχει μαζί του αναμένεται να έχει κάποια νέα πρόσωπα δείχνοντας ότι είναι διατεθειμένος για αρκετές αλλαγές.

Αναφορικά με την ενδεκάδα είναι δεδομένη η απουσία του Κατσουράνη ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ από εκεί και πέρα για την τριάρα στην Μάριμπορ αναμένεται να την "πληρώσουν" οι Βελάσκες, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος και Ζέκα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δοκίμασε με τους βασικούς τους Πίντο, Μαρίνο, Μαυρία, Φορναρόλι και Τοτσέ ενώ η ενδεκάδα του Τριφυλλιού κόντρα στον Ατρόμητο αναμένεται να απαρτίζεται από τους Καρνέζη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Μαρίνο, Φορναρόλι, Σισοκό, Μαυρία και Τοτσέ.

Επιστροφές στην αποστολή

Όσον αφορά την αποστολή τώρα είναι πιθανό στην 20άδα αλλά και στην τελική 18άδα να επανέλθουν οι Πετρόπουλος και Μπαρμπαρούσης ενώ ο Φερέιρα σκέφτεται να πάρει μαζί τους και τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο.

Οι δυο τελευταίοι αγωνίστηκαν το Σάββατο το πρωί στο ματς των Νέων, ο πρώτος για 62' και ο δεύτερος σε όλο το ενενηντάλεπτο αλλά ο Πορτογάλος στην προσπάθεια του να τα αλλάξει όλα δεν αποκλείεται να τους πάρει μαζί του στην Λιβαδειά και ανάλογα με την κατάσταση που θα είναι να τους έχει και στην 18άδα. Το συγκεκριμένο σενάριο είναι στο μυαλό του και μένει να δούμε αν θα το εφαρμόσει.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google