Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Στον Παναθηναϊκό έχουν ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.


Υπό νορμάλ συνθήκες, το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ατρόμητος δεν θα παρουσίαζε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευρά οργάνωσης και διεξαγωγής.

Ωστόσο το γεγονός ότι θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, ένα γήπεδο στο οποίο η ΠΑΕ δεν είχε ποτέ στο παρελθόν την οργανωτική ευθύνη ενός αγώνα, σε συνδυασμό με τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, το καθιστούν ιδιαίτερο.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς ζητήθηκε να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Μπούτσικας, ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βαγγέλης Πέτσος έχουν διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς και τους εκπροσώπους της Superleague.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα παρουσιαστεί το παραμικρό κρούσμα, ωστόσο επειδή δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεων, λαμβάνουν τα μέτρα τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν επαφές και με τους οργανωμένους, ώστε να τους ζητηθεί να βοηθήσουν στην περιφρούρηση του γηπέδου.

Εξυπακούεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση κατανοούν το αρνητικά συναισθήματα μεγάλης μερίδας του κόσμου, όμως είναι δεδομένο ότι καμία ακραία μορφή διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να αποφέρει κέρδος.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google