Έκλαψε στα αποδυτήρια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προκάλεσαν το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κομοτηνής.


Μετά από περίπου τρία χρόνια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρήκε δίχτυα και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να εκτελέσει τον Παναθηναϊκό, την ομάδα με την οποία έφτιαξε το όνομα του και κέρδισε χρήμα, τίτλους και διακρίσεις.

Ο "Παπ" πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε και έδωσε τη νίκη στον Πανθρακικό, με αποτέλεσμα οι οπαδοί του Τριφυλλιού που βρίσκονταν στο γήπεδο, να τον βρίσουν και να τον αποδοκιμάσουν εν χορώ.

Οι αντιδράσεις τους δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά το ματς στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κομοτηνής, ξέσπασε. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, έβαλε τα κλάμματα, γιατί αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της ομάδας με την οποία είναι δεμένος.

Αποχωρώντας, ο Παπαδόπουλος τόνισε: "Αφιερώνω το γκολ στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου και στο υγιές κομμάτι των φίλων του Παναθηναϊκού. Πάντα πανηγυρίζω τα γκολ που σκοράρω και δεν το έκανα για να προκαλέσω".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google