Καϋμενάκης: "Δεν παραχωρώ το γήπεδο του Αστέρα στον Παναθηναϊκό"

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, τόνισε εμφατικά ότι δεν παραχωρεί το γήπεδο στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Ατρομητο. Διαβάστε τι τον ενόχλησε.


Η λύση της Τρίπολης για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ατρομητος φαίνεται πως απομακρύνεται, μετά τις δηλώσεις του ενός εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννη Καϋμενάκη στο arcadiasports.

Ο γνωστός εφοπλιστής τόνισε με έμφαση ότι το γήπεδο δεν παραχωρείται και εξέφρασε μάλιστα την ενόχληση του, επειδή κυκλοφορεί το σενάριο εδώ και τρεις ημέρες...

"Από που και ως που αποφασίζει ο Παναθηναϊκός για το γήπεδο του Αστέρα; Κάποιος αποφασίζει για κάτι δικό του και όχι για κάτι ξένο, για κάτι που δεν του ανήκει. Εμείς σαν Αστέρας ούτε έχουμε ερωτηθεί αν παραχωρούμε το γήπεδο, ούτε έχουμε και τη διάθεση να το παραχωρήσουμε. Το γήπεδο μας το παραχωρούμε μόνο στις εθνικές ομάδες. Είναι αδιανόητο κάποιος να αποφασίζει για κάτι που δεν του ανήκει" ανέφερε ο Καϋμενάκης.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ από την Τρίπολη αναφέρει ότι ο Καϋμενάκης είχε κάθε διάθεση να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό, αλλά ήθελε να επικοινωνήσει απ' ευθείας μαζί του ο Γιάννης Αλαφούζος. Όμως αυτό δεν συνέβη και μάλιστα διάβαζε διαρκώς ότι το γήπεδο παραχωρείται, οπότε εξοργίστηκε και προχώρησε στις παραπάνω δηλώσεις.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google