Σίσιτς: "Αυτός δεν ήταν ο πραγματικός Παναθηναϊκός"

Ο Μίρνες Σίσιτς εξήγησε στους Σλοβένους ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και για αυτό παρουσίασε τόσο άσχημη εικόνα.


Ο Σίσιτς, ο οποίος αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ανέλυσε τα αίτια της κακής απόδοσης του Τριφυλλιού, αλλά πρόσθεσε ότι η Μάριμπορ ήταν η δίκαιη νικητής...

"Ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο κρίσης, κυρίως οικονομικής φύσεως. Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν επικοινωνήσει μαζί μου τη Δευτέρα και με ρωτούσαν για το παιχνίδι και εγώ τους είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολο έργο, γιατί θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα, που θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της σε ένα μικρό γήπεδο. Προφανέστατα, δεν με πήραν στα σοβαρά.

Πίστευαν ότι επειδή ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από την Ευρώπη, θα τα κατάφερνε. Αλλά αποδείχτηκαν λάθος. Όπως έχει καταντήσει τώρα ο Παναθηναϊκός, είναι κρίμα. Του λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι τραυματίες. Αυτός δεν είναι ο πραγματικός ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, η Μάριμπορ ήταν πολύ καλύτερη και νίκησε δίκαια".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google