Επιχείρηση… ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό

Για πολλοστή φορά φέτος, στον Παναθηναϊκό καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.


Σύνηθες φαινόμενο έχει γίνει στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου στον Παναθηναϊκό η προσπάθεια για ανασύνταξη μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα…

Αυτό ήταν το μότο που επικράτησε μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλαγα, από την ισοπαλία με τον ΠΑ Γιάννινα, την ήττα από τον Πανθρακικό και πλέον αυτό επικρατεί, μετά το 2-0 από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία.

Το κλίμα στο αεροπλάνο ήταν βαρύ και οι ποδοσφαιριστές ήταν αμίλητοι. Τα μέλη της διοίκησης και το προπονητικό επιτελείο είχαν κουβέντα για τα αίτια της ήττας, αλλά ούτε αυτοί μπορούσαν να καταλήξουν κάπου.

Διότι όλοι γνωρίζουν ότι το να επικοινωνήσουν στον κόσμο πως αυτό το αποτέλεσμα ήταν μία κακή παρένθεση, είναι αδύνατο. Μόνο με πράξεις πρέπει να μιλήσει η ομάδα και μόνο έτσι θα επανακτήσει την εμπιστοσύνη.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Γιάννης Αλαφούζος αναζητά τρόπους για να "ξυπνήσει" τον Παναθηναϊκό. Το τι τελικά θα κάνει δεν το είχε αποφασίσει, όμως δεδομένα θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιστροφή του κλίματος.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google