Φερέιρα: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και παραδέχτηκε ότι η ομάδα διέρχεται ένα είδος κρίσης.


Για το πως θα διορθωθεί η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός: "Τα αποτελέσματα είναι εκείνα που δημιουργούν τις αναλύσεις που γίνονται. Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα. Δεν περίμενα να χάσουμε και πόσο μάλλον αυτό το αποτέλεσμα. Μερικές φορές, αυτού του είδους οι καταστάσεις είναι ουσιώδεις για να ανεβούμε επίπεδο και στο μέλλον να γίνουμε καλύτερα".

"Αυτό θα συμβεί όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, χωρίς να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε την τελευταία διετία. Λέω με κάθε εντιμότητα ότι περνάμε μία δύσκολη φάση. Έχουμε χάσει ένα κομμάτι της αυτοπεποίθησης μας και πρέπει να την ανακτήσουμε. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη".

Για τους λόγους που επιμένει σε ένα σχήμα χωρίς καθαρό φορ, που δεν αποδίδει: "Αυτό δεν είναι αλήθεια. (ο δημοσιογράφος επιμένει ότι έτσι έκανε και με τον Παθρακικό) Για σήμερα ισχύει, γενικά όχι. Θα έλεγα ότι σήμερα παίξαμε με δύο επιθετικούς, τον Κουίνσι και τον Λάζαρο. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είχαμε δύο".

Για τα αίτια της κρίσης που διέρχεται το Τριφύλλι: "Οι λόγοι είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Ο τρόπος που είχαμε τη δυνατότητα να στήσουμε την ομάδα και δεν αναφέρομαι στις Εθνικές ομάδες ή στους τραυματίες, δεν ήταν ο ενδεδειγμένος. Η φετινή ομάδα είναι νέα και χρειάζεται χρόνο. Χρειαζόμαστε χρόνο να δέσει η ομάδα και να αφομοιώσει την τακτική. Αυτό θα το κάνουμε ενωμένοι με υπομονή και επιμονή".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google