Ώρα Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό

Στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ρίχνεται σήμερα ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι του Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζουν στην Σλοβενία την Μάριμπορ (22.05) με στόχο να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.


Την ευκαιρία να αλλάξουν το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αναζητούν οι πράσινοι στον αγώνα με την Μάριμπορ στην Σλοβενία.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες ξέρουν καλά ότι ο αντίπαλος, τούτη την στιγμή, φαντάζει ως ο πιο αδύναμος κρίκος του ομίλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περάσουν δεδομένα κι ένα ευχάριστο βράδυ. Οι Σλοβένοι στην έδρα τους παρουσιάζονται  επικίνδυνοι και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτοί τους βαθμούς της νίκης.

Έχει καταλήξει ο Φερέιρα

Το prasinanea.gr βρίσκεται στην Σλοβενία και όπως σας έχει ενημερώσει ο απεσταλμένος του, Μπάμπης Τσιμπίδας, ο Φερέιρα φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα με την ομάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μάριμπορ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι οι παίκτες θα αφήσουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα και θα επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Εξάλλου και ο ίδιος, αλλά και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι το όνομα του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πολύ βαρύ και δεν σηκώνει πλήγματα.

 

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google