Μίλανιτς: "Ομάδα με υψηλή ποιότητα ο Παναθηναϊκός

Ο προπονητής της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε ως ομάδα με υψηλή ποιότητα το Τριφύλλι.


Αρχικά ο Ντάρκο Μίλανιτς τόνισε: «Είχαμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι και πως θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού.

Ξέρουμε πως έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο, μια ομάδα με υψηλή ποιότητα και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο πρωτάθλημά του διαθέτει παίκτες κλάσης και πολύ ταλέντο. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, χτίζοντας πάνω στην εμπειρία της περασμένης σεζόν. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να νικήσουμε».

Για τα αγωνιστικά του προβλήματα είπε: "Ο Άργκους είναι τιμωρημένος, αλλά όλοι οι άλλοι πλην του Μίτια Βίλερ που είναι ανέτοιμος, θα είναι διαθέσιμοι. Το παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό όσον αφορά στις φυσικές δυνάμεις και θα πρέπει να δείξουμε τις αντοχές μας. Αυτά τα ματς διαφέρουν πολύ από τους αγώνες πρωταθλήματος".

Για το πως θα παραταχθεί η ομάδα του: «Σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των περσινών, προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικά. Το ίδιο κάναμε και κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πλέον έχουμε αποκτήσει αρκετή πείρα και ξέρουμε πώς να συμπεριφερόμαστε σε κάποιες συνθήκες».

Για το πως θα περιέγραφε τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Θα περιέγραφα τον Παναθηναϊκό σαν μια ισχυρή, συμπαγή και έμπειρη ομάδα. Στα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε παρατάχθηκε με δυο διαφορετικές διατάξεις, 4-4-2 ή 4-3-3. Έχουν αποκτηθεί νέοι παίκτες, όπως ο Ιμπραήμ Σισοκό, που είναι ταχύς, τεχνίτης και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Παναθηναϊκός βασίζει πολλά από το παιχνίδι του σε αυτόν, δεδομένης της εξαιρετικής αγωνιστικής που διανύει. Είναι έμπειροι στην άμυνα και στο κέντρο διαθέτουν τον Βιτόλο, που χαρακτηρίζεται από επιθετικότητα, και τον έμπειρο Κατσουράνη".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει πολλά γκολ και θα αναζητήσει την πλέον κατάλληλη λύση για την κορυφή της επίθεσης. Η ελληνική ομάδα ευελπιστεί να πάρει βοήθειες και από τον Κουίνσι, που αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην είχε τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις με τη Μάλαγα, όμως δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη. Οι αντίπαλοι μας έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν μια ομάδα υψηλού επιπέδου".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google