Γύρισαν την πλάτη στον Κάκο

Ο Γιάννης Ζαβραδινός γύρισε την πλάτη στον Κάκο στο αεροδρόμιο, ενώ ο ρέφερι από την Κέρκυρα είχε και παράπονα για την κριτική που του γίνεται από τους τηλεκριτικούς.


Ο Τάσος Κάκος εμφανίστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγη ώρα πριν την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού. Εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο βρισκόταν ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός.

Ο Κάκος τον αντιλήφθηκε και τον χαιρέτησε, όμως ο Ζαβραδινός του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, γεγονός που δεν… παραξένεψε τον πρώτο. Όσο για την αιτία; Οι διαιτησίες του Κερκυραίου σε ματς του Τριφυλλιού, που έχουν μείνει αξέχαστες…

Είχε και παράπονο ο Κάκος

Ο Τάσος Κάκος μετέβη στην Αγγλία, για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Γιουνγκ Μπόις στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Europa League. Στο αεροδρόμιο, πριν επιβιβαστεί, είχε συνομιλία με φιλάθλους, οι οποίοι τον κατάλαβαν και τον πλησίασαν με καλή διάθεση.

Συζήτησαν μαζί του για τη διαιτησία στην Ελλάδα, την απόδοση των Ελλήνων ρέφερι σε σύγκριση με τους ξένους συναδέλφους του και την κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Σε ένα σημείο, ο Κάκος στάθηκε στους κριτικούς διαιτησίας και έκανε τα παράπονα του, ισχυριζόμενος ότι αδικούν τους εν ενεργεία διαιτητές…

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google