Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Ατρόμητο

Ο Χαμπίμπ Σο δεν συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Επανήρθαν οι Πετρόπουλος και Μπαμρπαρούσης.


Παράταση πήρε η επίσημη πρώτη συμμετοχή του Χαμπίμπ Σο σε αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον άφησε εκτός.

Ο Σενεγαλέζος μέσος κρίθηκε ανέτοιμος και προτιμήθηκε να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, ώστε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Φερέιρα όταν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αντίθετα, επανήρθαν οι Πετρόπουλος και Μπαρμπαρούσης.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Πετρόπουλος, Μπαρμπαρούσης.

 Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Σο, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης και Φουρλάνος, καθώς και ο τιμωρημένος Κατσουράνης.

Στην προπόνηση της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας 5-2, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Φουρλάνος και Σο.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google