"Τιμή μας που πάμε κόντρα στην παράγκα"

Από τον Παναθηναϊκό σχολιάζοντας το 15-1 στην συζήτηση της Σούπερ Λίγκα για την αναδιάρθρωση με το Τριφύλλι να είναι η μοναδική ομάδα που είπε "όχι" τόνισαν ότι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τη βρωμιά καθώς οι πράσινοι έχουν έννομο συμφέρον.


Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε καμιά από τις πάγιες θέσεις τους για ισονομία και ίσους όρους για κάθε ομάδα στο ποδόσφαιρο. Επουδενί δε δεν θα ανεχθεί την βρωμιά και την μπόχα και την δυσωδία.

Ακόμα και αν η πλειοψηφία είναι εναντίων του το Τριφύλλι θα λέει πάντα όχι στην παρανομία που θέλουν κάποιοι να συνεχίσει να ισχύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για αυτό και στο πράσινο στρατόπεδο είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και είναι χαρακτηριστικό ότι το "όχι" στην συζήτηση της Σούπερ Λίγκα για την αναδιάρθρωση ήταν μόνο η αρχή.

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό έλεγαν μεταξύ άλλων: «Θα προσφύγουμε σε όλα τα αρμόδια όργανα, καθώς έχουμε έννομο συμφέρον. Είναι τιμή μας που είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν συμφώνησε στη συζήτηση που έγινε και πηγαίνουμε κόντρα στη Παράγκα.

Θέλουν να επαναφέρουν στη Σούπερ Λίγκα τον Βόλο και την Καβάλα, που είναι ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στη καρδιά του σκανδάλου των στημένων παιχνιδιών.

Ήθελαν να υπάρχει ομόφωνη απόφαση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσουμε στο σκάνδαλο αυτό και θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους».

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google