Καραγκούνης: "Μου ταιριάζει η Φούλαμ"

Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική της Premier League και εκθείασε την ποιότητα και την οργάνωση της Φούλαμ, ενώ εγκωμίασε τον προπονητή, Μάρτιν Γιολ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Φούλαμ. Η ομάδα πηγαίνει καλά, με σταθερές σεζόν κάθε χρόνο και πριν από μερικά χρόνια ήταν στον τελικό του Europa League. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι φανταστική και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Φούλαμ».

Για το κίνητρο του αγγλικού πρωταθλήματος: «Το να παίξω στην Αγγλία ήταν μεγάλο κίνητρο φυσικά, αφού η Premier League είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα, αν όχι το καλύτερο, στον κόσμο. Επίσης η Φούλαμ είναι πολύ ανταγωνιστική με φανταστικούς παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή, κάτι που έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω εδώ».

Για το στυλ της Φούλαμ: «Ο Μάρτιν Γιολ μου είπε ότι πρόκειται για μια καλά δομημένη ομάδα που έχει καλή οργάνωση και προοπτική, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Η Φούλαμ παίζει καλό ποδόσφαιρο, γρήγορο και αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει ως παίκτης. Είναι κάτι που μου είπε και ο Μάρτιν Γιολ και μου άρεσε».

Για τα πλεονεκτήματα του: «Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Αλλά θα παλέψω σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα δώσω όλη μου την ενέργεια στο γήπεδο, για τους οπαδούς».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: «Ο κόουτς θα αποφασίσει πότε θα μπορώ να παίξω, αλλά σίγουρα χρειάζομαι χρόνο προπόνησης με την μπάλα. Το τελευταίο ματς που έδωσα ήταν στο Euro 2012 απέναντι στη Ρωσία. Πάντως, είναι θέμα του προπονητή και θα δούμε πως θα βρω ρυθμό, όσο περνούν οι μέρες».

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google