Περνάει από την Διοικούσα Επιτροπή το πλάνο του Σαμαρά

Ο Γιάννης Σαμαράς θα καταθέσει τις προτάσεις του για την καλύτερη οργάνωση και περαιτέρω αξιοποίηση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού εντός δέκα ημερών στον Ελευθεράκη και εν συνεχεία οι προτάσεις του θα περάσουν από την Διοικούσα Επιτροπή για να εγκριθούν.


Την Τετάρτη έγινε το πρώτο βήμα για την καλύτερη οργάνωση και περαιτέρω αξιοποίηση των ακαδημιών του Παναθηναϊκού στο άμεσο μέλλον με την συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα και του Κώστα Ελευθεράκη με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά.

Οι τρεις τους συμφωνήσαν να τεθεί σε λειτουργία το πλάνο του "Ολλανδού" ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με τρομερές γνώσεις και ιδέες πάνω σε θέματα ακαδημιών.

Αυτό που απομένει σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ο Γιάννης Σαμαράς εντός των επόμενων δέκα ημερών να καταθέσει και γραπτώς τις προτάσεις του για τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών και κυρίως του σκάουτινγκ στους Γόντικα και Ελευθεράκη.

Εν συνεχεία οι προτάσεις του θα περάσουν από την Διοικούσα Επιτροπή που την απαρτίζουν οι Γόντικας, Αλαφούζος, Ελευθεράκης και Πολέμης και φυσικά αναμένεται να εγκριθούν. Άλλωστε πρέπει να δοθεί το "οκ" και για το οικονομικό κομμάτι του πλάνου προκειμένου όλα να γίνουν στην εντέλεια, όπως ακριβώς επιθυμεί ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών του Παναθηναϊκού και όχι να υπάρξουν μέσες λύσεις.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google