Πρόθυμος να βοηθήσει ο Μακρόπουλος

Με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βοηθήσει την πράσινη ΠΑΕ από τη θέση του προέδρου.


Ο κ. Μακρόπουλος επανέλαβε αυτά που είχε προ ημερών στο prasinanea.gr τονίζοντας ότι δεν έχει δεχθεί ακόμα καμία πρόταση από τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά δεν απέκλεισε τίποτα. Ο λόγος; Η αγάπη του για τον σύλλογο.

"Επίσημη κρούση δεν έχω δεχτεί, αλλά ευχαριστώ τον κύριο Αλαφούζο για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Εφόσον το θέλει, εγώ θα βοηθήσω γιατί είμαι τρελός Παναθηναϊκός. Είμαι στο πλευρό του κ. Αλαφούζου για ό,τι ζητήσει. Κάνει μεγάλη προσπάθεια" είπε στην εφημερίδα "SPORTDAY".

Αναφορικά με την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού ο κ. Μακρόπουλος τόνισε ότι "Είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι μαζί του στο θέμα του γηπέδου. Πιστεύω πως θα βρούμε τη λύση για να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό. Μην ακούτε αυτά που λένε για 90 εκατ. ευρώ. Το κόστος του γηπέδου είναι μικρότερο, περίπου 60 εκατ. ευρώ, και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση. Γι’ αυτό προσπαθούμε ο Δήμος κι εμείς".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google