Επιβεβαίωσαν τα ισχύοντα Αλαφούζος και Βγενόπουλος

Γιάννης Αλαφούζος και Ανδρέας Βγενόπουλος συνεχίζουν να έχουν κοινούς τόπους και διαφορές, αλλά λειτούργησαν με γνώμονα το συμφέρον και την ενότητα του Παναθηναϊκού.


Συνεχίζει ως έχει η σχέση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, μετά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης...

Η συζήτηση τους δεν πρόσθεσε τίποτε νέο, ούτε μετέβαλλε τα δεδομένα που ισχύουν για τον έναν ή τον άλλο και τη δραστηριοποίηση τους στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα, είναι πολύ θετικό ότι διατηρούν προσωπική επικοινωνία και συναντούνται ανά τακτά διαστήματα, αλλά από την άλλη, δύσκολα θα παρουσιαστεί μία άμεση συνεργασία τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει να διοικεί την ΠΑΕ με το πλάνο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και ο Ανδρέας Βγενόπουλος διατηρεί το 10,8% που έχει στην κατοχή του, χωρίς περαιτέρω εμπλοκή.

Ουσιαστικά, Αλαφούζος και Βγενόπουλος κατανοούν ο ένας τις θέσεις του άλλου, παρά τις εμφανείς διαφορές τους. Ωστόσο, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία σκληρή κόντρα και ο Βγενόπουλος έχει αποφασίσει να δώσει χώρο και χρόνο στον Αλαφουζο.

Το γήπεδο και οι αλλαγές στην ΠΑΕ

Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τον Βγενόπουλο για τις κινήσεις που κάνει στο γηπεδικό με προφανή στόχο να κατασκευάσει το γήπεδο στο Βοτανικό, αλλά και για τις αλλαγές που προωθεί στην ΠΑΕ. Επίσης, του ζήτησε να συνδράμει όσο μπορεί περισσότερο στο οικονομικό, του μίλησε για τις προσπάθειες για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ επικεντρώθηκαν και στα αγωνιστικά.

Ο Βγενόπουλος του επανέλαβε τις ενστάσεις του για τη Διπλή Ανάπλαση, εξέφρασε την άποψη του για τα πρόσωπα που σκέφτεται να αξιοποιήσει ο Αλαφούζος (για μερικούς ήταν... σκληρός) και έκανε σαφές ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, απλά θα διατηρήσει το ποσοστό του και θα συμμετέχει στην ΑΜΚ με το ποσό που θα ικανοποιεί αυτή τη συνθήκη.

Η κουβέντα των δύο ανδρών διήρκεσε αρκετή ώρα, ήταν φιλική και δεν σημειώθηκε καμία ένταση. Πλέον, ο Αλαφούζος προχωρά στον σχεδιασμό του και ο Βγενόπουλος θα ενημερώνεται και θα καταθέτει τη γνώμη του, όταν το κρίνει αναγκαίο.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google