Άγνοια Μακρόπουλου για την πρόταση του Αλαφούζου

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος τόνισε στο www.prasinanea.gr ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση για την ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο.


Για να αποδεχτεί ή να απορρίψει την ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού, πρώτα πρέπει να έχει στα χέρια του πρόταση και αυτό δεν έχει συμβεί...

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, τόνισε στο www.prasinanea.gr ότι στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν έχει δεχτεί κρούση και επομένως, αρνήθηκε να τοποθετηθεί για ένα δημοσίευμα.

"Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον κύριο Αλαφούζο για την προεδρία, ούτε καν κάποια νύξη. Επομένως, δεν μπορώ να απαντήσω σε ένα δημοσίευμα ή ένα υποθετικό σενάριο. Εάν μου κατατεθεί μία συγκεκριμένη πρόταση, θα την εξετάσω και θα απαντήσω" τόνισε ο Μακρόπουλος.

Κατόπιν, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Ερασιτέχνη και απεύθυνε κάλεσμα για βοήθεια: "Προτεραιότητα για μένα παραμένει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Όπως ξέρετε, η κατάσταση είναι δύσκολη και το ένα πρόβλημα εμφανίζεται μετά το άλλο. Προσπαθώ να βάλω μία τάξη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, τον παρακαλώ θερμά να το κάνει".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google