Θα συναντηθούν Αλαφούζος και Βγενόπουλος

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να του ζητήσει να συνδράμει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στην ατζέντα και το γηπεδικό.


Μία σημαντική συνάντηση ενδέχεται να έχουν στο επόμενο τριήμερο ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, με αίτημα του πρώτου...

Η ΑΜΚ ολοκληρώνεται στο τέλος του Σεπτέμβρη, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" έως τώρα έχει συγκεντρώσει 2,24 εκατομμύρια ευρώ (εκ των οποίων το 1,8 έχει ήδη δοθεί) και χρειάζονται χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Οπότε, όπως υποστηριζει η εφημερίδα Goal, ο Αλαφούζος στρέφεται στον πλέον ενεργό μέτοχο και θα ζητήσει τη συνδρομή του. Ουσιαστικά, θα τον καλέσει να καλύψει ολόκληρο το ποσοστό του και να συμμετάσχει με 600.000 ευρώ στην ΑΜΚ. Κοινώς, να συμπληρώσει άλλες 420.000 ευρώ, αφού έχει ήδη βάλει τις 180.000.

Ο Βγενόπουλος από την πλευρά του, επιθυμεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βοτανικού. Έχει εκφράσει τη διαφωνία του για το πρότζεκτ και έχει τονίσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να εμπλακεί άλλο, κάτι που θα επαναλάβει στον Αλαφούζο.

Γενικότερα, είναι μία συνάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι δύο άνδρες έχουν διαφορετικές απόψεις σε αρκετά ζητήματα, αλλά τους ενώνει το συμφέρον του Παναθηναϊκού και για αυτό θα προσπαθήσουν να καταλήξουν σε μία συνισταμένη.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google