Σκέψεις για παράταση στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί μία παράταση στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της πράσινης ΠΑΕ ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για την "Παναθηναϊκή Συμμαχία".


Η ΑΜΚ της πράσινης ΠΑΕ τελειώνει στις 30 Σεπτεμβρίου ωστόσο είναι πολύ πιθανό να πάρει παράταση σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη".

Στόχος είναι να καταφέρει η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να καλύψει το ποσοστό της. Για την ακρίβεια στο 54,7% των μετοχών αντιστοιχούν 3.1 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή τη στιγμή το Σωματείο έχει συγκεντρώσει 2.222.795. Έτσι, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να πάρει λίγες ακόμα ημέρες ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σύμφωνα με τα όσα ισχύουν για την ΑΜΚ οι παλιοί μέτοχοι είχαν προθεσμία να ασκήσουν δικαίωμα προτίμησης μέχρι τις 21/9. Από την άλλη οι καινούριοι μέτοχοι μπορούν να το κάνουν μέχρι 30/9. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι συγκεκριμένες θα αλλάξουν και στον Παναθηναϊκό οι επαφές με παλιούς και ενδιαφερόμενους μετόχους συνεχίζονται και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google