Σπάσε το απόστημα

Τώρα είναι η ευκαιρία να σπάσει το απόστημα. Θες να γκρεμίσεις την παράγκα κ. Αλαφούζε, όπως δήλωσες μετά το ματς με την Μάλαγα; Τότε πάρε δραστικά μέτρα. Απέσυρε ακόμα και την ομάδα από το πρωτάθλημα. Βάλτη να παίξει στην Δ' Εθνική, στην Κύπρο ή οπουδήποτε άλλου. Το σάπιο ελληνικό πρωτάθλημα θα χάσει και όχι ο Παναθηναϊκός.


Μια ομάδα με τέτοια ιστορία και με τέτοιους φιλάθλους, βγαίνει χαμένη μόνο όταν μετέχει σε ένα πρωτάθλημα που όλοι της συμπεριφέρονται σαν αποπαίδι. Όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Σιδηρόπουλος είδε το Τριφύλλι σαν την μικρή ομάδα της αναμέτρησης και μοίρασε και τα σπόρια του ματς στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βέβαια για μένα δεν έχει παίξει ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, καθώς αν το Τριφύλλι είχε σκοράρει στις ευκαιρίες που έχασε, θα μπορούσε να κερδίσει και τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος με την όλη συμπεριφορά και διαιτησία του ήρθε να δείξει μέσα στο ΟΑΚΑ πως "εγώ κάνω ότι θέλω". Η ακόμα καλύτερα πως "μου έχουν πει τι θα κάνω και θα το κάνω".

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να παλέψει με το κατεστημένο και να βγει νικητής από την μάχη αυτή. Και από ότι φαίνεται οι δυσκολίες όχι μόνο δεν τον κάνουν να τον βάζει κάτω, αλλά τον κάνουν να θέλει να δώσει περισσότερες μάχες από τις οποίες στο τέλος θα βγει κερδισμένο το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο ο Παναθηναϊκός.

Γιατί επιθυμία του ισχυρού άνδρα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δεν είναι να ελέγξει το παρασκήνιο και την διαιτησία, αλλά να φροντίσει τα όποια διαιτητικά λάθη μπορεί να γίνουν σε ένα ματς να είναι στα πλαίσια του ανθρώπινου λάθους και τίποτα παραπάνω.

Βέβαια την Παρασκευή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ πήρε ένα μάθημα πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά από ότι έχει φανεί και αυτός δεν θα το βάλει κάτω εύκολα. Οπότε τώρα θέλει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Τριφυλλιού. Ακόμα μεγαλύτερη παρουσία στο ΟΑΚΑ και όπου παίζουν οι πράσινοι. Να δείξουμε ότι δεν τα βάζουν μόνο με τον Αλαφούζο αλλά κόντρα σε όλους μας. Μόνο έτσι θα σπάσει το απόστημα.    

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει γιατί την φετινή χρονιά πρέπει να γίνεται κάτι για να αλλάζει πρόσωπο ο Παναθηναϊκός και να παίζει καλή μπάλα. Όπως για παράδειγμα έκανε μετά το 53' κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την αποβολή του Κατσουράνη. Γιατί να κλείσει την ομάδα των Ιωαννίνων στο δεύτερο μέρος και όχι από την αρχή; Τι γίνεται; Τι συμβαίνει;

Υ.Γ.1 Ό,τι και να πει κανείς για την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη είναι λίγο. Μέχρι και ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε πως ο ίδιος ο παίκτης έδωσε το δικαίωμα στον Σιδηρόπουλο να τον αποβάλει. Για έναν παίκτη της δικής του εμπειρίας δεν δικαιολογείται.

Υ.Γ.2 Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το γεγονός ότι ήρθε στο ΟΑΚΑ να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό έκανε μέχρι το 65' όταν και το Τριφύλλι μεταμορφώθηκε σε κυρίαρχο. Ούτε μαζική άμυνα, ούτε πούλμαν πάνω στην γραμμή, ούτε δέκα παίκτες πίσω από την σέντρα. Μακάρι όλες οι, θεωρητικά, μικρές ομάδες να έπαιζαν έτσι. Αυτό μόνο καλό θα έκανε στο ποδόσφαιρο μας.

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google