Πάνκο: "Η ιστορία του Παναθηναϊκού απαιτεί τίτλους"

Ο Άντι Πάνκο μίλησε στα "Πράσινα Νέα" με άκρως κολακευτικά λόγια, έδειξε διψασμένος για τίτλους και θέλει να φανεί αντάξιο της ιστορίας που έχει ο Παναθηναϊκός. (VIDEOS)


Ο... στρατιώτης Πάνκο δείχνει έτοιμος να τα δώσει όλα για τον Παναθηναϊκό.

Στα λίγα λεπτά που μιλήσαμε μαζί του έδειξε να ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει και συνάμα να είναι έτοιμος για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν για αυτόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των "Πράσινων Νέων":

Για το εάν όσα τα όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός καλύπτει απόλυτα όλες τις προσδοκίες μου. Είχα ακούσει πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι μακράν η καλύτερη ομάδα για την οποία έχω παίξει. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ με τον Μήτσο (σ.σ. Διαμαντίδη) και τον Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) εδώ. Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της περιόδου".

 

Για τα κίνητρα που έχει: "Θέλω να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν υπάρχει κάτι υψηλότερο από τον Παναθηναϊκό. Περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσει η χρονιά. Καταλαβαίνουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Ξέρουμε τι έχει κάνει αυτή η ομάδα με τον Ομπράντοβιτς. Ξέρουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού. Είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

 

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό: "Το σημαντικότερο είναι να δέσει η ομάδα. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά όπως σου είπα και πριν είμαστε όλοι εδώ για έναν λόγο. Είμαστε επαγγελματίες και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους. Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί του. Αυτό περιμένω και εγώ από τον εαυτό μου και από τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να κερδίσουμε αγώνες και τίτλους. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε αν θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Φυσικά και το μπάσκετ έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά.

 

Για το τι ζητά ο ίδιος από τον κόσμο: "Υπάρχει ένας καινούριος προπονητής και καινούρια πρόσωπα. Τα πρόσωπα αλλάζουν, το ίδιο και τα ονόματα των αθλητών στις φανέλες αλλά το ταλέντο μας παραμένει το ίδιο. Είμαστε εδώ για ένα σκοπό. Να κερδίσουμε τίτλους. Οι φιλαθλοί μας από ότι ξέρω είναι "τρελοί". Με την βοήθειά τους μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα".

 

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google