Κίτσεν: "Ακόμα καλύτεροι με Διαμαντίδη και Ούκιτς"

Ο Ντέργουιν Κίτσεν μίλησε για την πρώτη εικόνα από τα φιλικά του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση και τόνισε ότι με τους Διαμαντίδη και Ούκιτς το Τριφύλλι θα είναι ακόμα καλύτερο.


Αρχικά ο Ντέργουιν Κίτσεν μιλώντας στην "Πράσινη" είπε: "Αυτά τα δύο παιχνίδια που δώσαμε για τους περισσότερους από εμάς λειτούργησαν σαν ζέσταμα. Δεν κρύβω ότι εμένα με… έφτιαξαν για τη συνέχεια.

Ήταν πάρα πολύ δυνατά παιχνίδια για εμάς. Ξέραμε ότι δεν θα έχουν καμία σχέση με το ματς κόντρα στον Ηλυσιακό. Παρά το ότι είχαμε δύο πολύ σημαντικές απουσίες (σ.σ. Διαμαντίδης, Ούκιτς) ξέραμε τι μπορούμε να κάνουμε και νομίζω ότι όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Είμαστε ικανοποιημένοι από όσα είδαμε. Είναι βέβαια σίγουρο ότι οι δυνατότητές μας είναι πολύ υψηλότερες".

Για το σε ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται: "Εμένα δε με νοιάζει σε ποια θέση θα παίζω, είτε παίξω πλέι μέικερ είτε στο 2 είτε στο 3 είναι το ίδιο και μοναδικός μου σκοπός είναι να κάνω αυτά που ζητάει ο προπονητής για να βοηθάω την ομάδα μου. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι το σκοράρισμα, μερικές φορές κάτι άλλο. Είμαι σίγουρος πως με την έλευση του Ούκιτς και την επιστροφή του Διαμαντίδη η ομάδα θα είναι πάρα πολύ καλύτερη. Είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες της ομάδας και είναι οι παίκτες από τους οποίους θα ξεκινούν όλα".

Για τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Κρήτη: "Στα παιχνίδια της Κρήτης είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι καλύτερη και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δύο παιχνίδια που δώσαμε για τους περισσότερους από εμάς λειτούργησαν σαν ζέσταμα. Δεν κρύβω ότι εμένα με… έφτιαξαν για τη συνέχεια".

comments powered by Disqus
Ακολούθησε τα Πράσινα Νέα
Πρότεινε τα Πράσινα Νέα μέσω του Google